REZERVO TANI

RETH NE

Kompania jone me pervojen 8 vjecare eshte gjithmone ne sherbim te klienteve tane, duke ju ofruar veturat me te reja nga ato Mini,Economy,Luxury,etj. Lokacionet tona ne Kosove mund ti gjeni ne Ferizaj ne magjistralen Ferizaj-Prishtine, ne “Aeroportin Nderkombetar te Prishtines Adem Jashari” ne Terminal dhe ne Maqedoni ne “Aeroportin Nderkombetare te Shkupit” ne Terminal.. Duke garantuar nje sherbim real dhe professional per sigurine tuaj ne jemi ne sherbim 24/7 per te gjithe klientet tane.

Our clients comes from

rentMaraClientImage
rentMaraClientImage
rentMaraClientImage
rentMaraClientImage
rentMaraClientImage
rentMaraClientImage
rentMaraClientImage
rentMaraClientImage
rentMaraClientImage
rentMaraClientImage

SHKRIME NGA KLIENTET TANE

„Excellent service, easy rental.”

Mr G. Le Cuirot

„Me tvertet njera nga agjensit më serioze dhe pa komplikim në huazim makine.”

Selim Molliqaj

„"Trustworthy service - excellent rates!!" best in prishtina/kosovo”

Mr G. Bradshaw